Kirkekoret i Vissenbjerg Kirke

Børnekoret optager nye medlemmer

Kan du lide at synge, grine, lege og optræde?

Og går du i 2.-4. klasse? Så kom og vær med!

Den 31. august starter børnekoret, og der er åbent for nye tilmeldinger.

Vi øver i sognelokalerne (lige overfor bageren) hver torsdag kl 15.30 til ca. 16.15

Vi hygger os, griner, arbejder koncentreret, leger med musikken, giver koncerter, deltager i gudstjenester, stævner, synger sammen med andre kor og meget mere….

Vil du vide mere kan du kontakte korleder:
Eva Østergaard på mobil: 20 72 47 66 eller eva@vissenbjergkirke.dk