Konfirmationsforbederelse 2018 - 2019

På menighedsrådsmødet d. 27. april 2010 blev det besluttet, at konfirmationerne fremover samles over Store Bededags fredag, lørdag og søndag.

Det betyder, at konfirmationerne i 2019 ligger på følgende datoer:

Der er 4 hold i 2019

• Hold 8 A: Fredag d. 17. maj 2019 kl. 10.00
  • Hold 8 B: lørdag d. 18. maj 2019kl. 10.00
  • Hold 8 C: søndag d. 19. maj kl. 9.00
  • Hold 8 D: søndag d. 19. maj kl. 11.00

Konfirmandforberedelsen starter i uge 38, henholdsvis hold 8 C og D tirsdag d. 18. september kl. 13.30 - 15.00 og hold 8 A og B onsdag kl. 8.00 - 9.30

Konfirmand-nyhedsbrev

Information til konfirmanderne bliver udsendt som nyhedsbrev. Samtidig kan nyhedsbrevet ses under holdnummer i menuen i venstre side.

Konfirmanderne SKAL tilmelde sig nyhedsbrevet her. Forældrene skal ligeledes tilmelde sig og få de samme oplysninger.

Tilmeld her: http://eepurl.com/dvYT4z