ledigestillinger

Kordegn

En stilling som kordegn på 35 timer ugentlig ved Vissenbjerg Kirke, er ledig pr. 1. maj 2020.

Kordegnen skal varetage følgende opgaver:

• Personregistrering
  • Daglig ledelse af kirkekontoret
  • PR-ansvarlig (annoncer, Facebook, nyhedsbreve, plakater m.v.)
  • Sekretær for præster og menighedsråd
  • Tovholder i f.t. arrangementer
  • Borgerbetjening

Der er ikke kirketjeneste knyttet til stillingen

Forventninger til ansøgeren

• Er fleksibel i forhold til opgaverne
  • Har lyst til at blive en positiv del af et godt arbejdsfællesskab omkring kirken
  • Synes det er spændende at arbejde med lovstof
  • Er detaljeorienteret
  • Gode samarbejdsevner både i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Vil være en del af Vissenbjerg kirkes vision – se www.vissenbjergkirke.dk

Oplysninger om Vissenbjerg sogn og kirke

Vissenbjerg Sogn har 5.812 indbyggere. Kirken har 2 præster, og der er 11 ansatte inkl. vikarer. Der er en aftale om personregistrering for 5 nabosogne samt i forbindelse med ferier el l. er der en samarbejdsaftale på personregistrering med Assens sogn og de sogne som kordegnen i Assens laver personregistrering for.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i Assens Provsti i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Ansættelse sker ved Vissenbjerg Sogns Menighedsråd beliggende Vestergade 4A, 5492 Vissenbjerg.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 286.774,24 kr. – 379.975,98 kr. (1. okt. 2019-niv.). Fikspunktet er 301.113,39 kr. (1. okt. 2019-niv.). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 34.023,62 kr. (1. okt. 2019-niv.).

OK tillæg på 820,51 kr. (1. okt. 2019-niv.).

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er i alt 317.797,65 kr. årligt ved ansættelse på 35 timer (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kordegn Jytte Fonnesbæk Helming på telefonnummer 64471225/mail: jfd@km.dk.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til: vissenbjerg.sogn@km.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 9. marts 2020 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 12.

Menighedsrådet kan oplyse, at der efter aftale vil blive indhentet referencer.