Information Hold 8 A

Nyhedsbrev til konfirmanderne i 8.A

Kære alle forældre!

Hermed information om de kommende ugers undervisning for konfirmanderne:

Uge 46 er undervisningen aflyst, da begge præster er på studietur til Rom

Uge 48 bliver konfirmanderne undervist af vores organist Eva Østergaard og hverdags kirkesanger Henriette Holck. Sang og musik er en vigtig del af deltagelse ved kirkelige handlinger. I uge 48 vil Konfirmanderne med organist og sanger, oplever hvor meget orgelet kan, og ved undervisning i fællessang, få et større indblik i dette at være aktiv ved kirkelige handlinger, og på den måde være del af fællesskabet i kirken.

De følgende uger til og med uge 51 har vi færdiggjort gennemgangen af ”Menneskesønnen”, af Peter Madsen, hvor eleverne selv har tilegnet sig de vigtigste beretninger fra Det nye Testamente, og ved højtlæsning fået suppleret med de vigtigste historier fra Det gamle Testamente. Vi får også gennemgået hvordan en altergang foregår med det bibelske univers som underlag.

Efter nytår vil undervisningen foregå i Temadage – altså en enkelt dag om måneden, hvor vi fra skolen har tilsagn om vi må have alle eleverne fra kl. 8.00 – til ca. 14.00.

Med temadagene bortfalder dermed de nuværende ugentlige undervisningstimer.

Der kommer i næste Nyhedsbrev mere om disse temadage i 2020.

Men, allerede nu har vi fastsat

Søndag den 26 jan. kommer teatergruppen ”Det2.scenarie” og fortæller ”Bibelen på 45 min.” for os. Der bliver 2 forestillinger kl. 17 og kl. 19.30 - forældre og søskende er velkomne, hvis de melder sig på Vissenbjerg.sogn@km.dk senest den 11. januar – der er begrænsede pladser.

Vi vil gerne lave en Burger-bar – et bespisningsunder – for konfirmander kl. 18 i sognelokalerne. Derfor får vi brug for 3 – 4 forældre der vil hjælpe med det – meld jer til plje@km.dk – Peter, så organisere han det.

Temadagen i Februar: onsdag 26. februar kl. 8.00 -14.00

Her får vi besøg af voluntørere fra Folkekirkens Nødhjælp, det er unge frivillige der har rejst i nogle af verdens fattigste lande. Temadagen. Projektet hedder: ”Tag- del” og er en optakt til den store landsindsamling søndag 8. marts 2020, hvor der efter gudstjenesten først er spisning med pizza og derpå, efterfølgende, indsamling, der er organiseret her i lokalområdet.

I marts måned, onsdag 18. marts, kl. 8.00-14-00 hedder Temadagen ”Livets mangfoldighed”. I samarbejde med Terrariet bliver dagen delt op i ”stationer” hvor eleverne arbejder i henholdsvis kirken, Den gamle Byrådssal og på Terrariet, med forskellige områder om livets mangfoldighed.

Med ønsket om et godt, og knapt så vådt efterår

Venligste hilsener,

Karin Dahm Mortensen

Mail: kdmo@km.dk mobil: 24761823

Tilmelding til konfirmation 2020 – 8.A

Der inviteres hermed til konfirmation i foråret 2020!

For interesserede er der indskrivning for de kommende konfirmander med forældre, til gudstjenesten den 15 september 2019, hvor denne tilmelding skal medbringes.

Gudstjenesten begynder kl. 10.00

Det er vigtigt at du/I også går på www.vissenbjergkirke.dk og tilmelder jer nyhedsbrevet for konfirmandhold 2020. Nyhedsbrevet er basis for vores kommunikation med hjemmet og konfirmanderne.

Sognepræst Karin Dam Mortensen

Tilmeldingsblanket til print : Tilmelding til konfirmation 2020 KDM.docx