Information hold 8B

Nyhedsbrev nr. 1 til konfirmander og forældre/værger 2019-2020

Kære Konfirmander og forældre/værger.

Så er vi godt i gang med at forberede os på konfirmationen i bededagene 2020 og gå til gudstjeneste ca. 8 gange i alt fordelt ud over forløbet – rekorden er 204 gange! Det behøver I ikke.

Vi har opholdt os i og vænnet os til kirkerummet, konfirmandstuen og hinanden. Vi har hørt nogle af de gamle fortællinger fra Bibelen om verdens skabelse og de første mennesker i Paradiset, hvordan døden kom ind i verden iflg. Bibelen, som er vigtig at kende for at forstå hvad Jesus, verdens frelser, skal til Jul!

Det går meget godt med at lærer hinanden af kende. Konfirmanderne er glade, interesserede og nysgerrige. Tillykke med det!

De har fri i uge 46 – næste uge – skolen er orienteret. Og så skal vi jo forberede os på Jesus fødsel og betydningen af advent og jul.

I det nye år mødes vi ikke længere hver tirsdag, men afholder temadage og forskelligt.

Noter derfor allerede nu følgende - alle arrangementerne er en del af forberedelsen!

Søndag den 26 jan. kommer teatergruppen ”Det 2.scenarie” og fortæller ”Bibelen på 45 min.” for os. Der bliver 2 forestillinger kl. 17 og kl. 19.30 - forældre og søskende er velkomne, hvis de melder sig på Vissenbjerg.sogn@km.dk senest den 11. januar – der er begrænsede pladser. Det kommer der noget mere om.

Vi vil gerne lave en Burger-bar – et bespisningsunder – for konfirmander kl. 18 i sognelokalerne. Derfor får vi brug for 3 – 4 forældre der vil hjælpe med det – meld jer til plje@km.dk – Peter, så organisere jeg det.

Onsdag den 26. februar kl. 9 – 15 – ”Tag del” vi får besøg af nogle unge som har været ude at rejse med Folkekirkens Nødhjælp, som fortæller om livet og vilkårene i Afrika særligt i lyset af klimaforandringer. Der er morgen mad kl. 9. Det er aftalt med skolen. Det er også en optakt til indsamlingen den 8 marts. Mere herom.

Søndag den 8. marts kl. 10 – 14 – gudtjeneste og indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Det er en del af forberedelsen af ”ta´ del” og bidrage.

Onsdag den 18. marts kl. 9 – 15 – mangfoldigheds temadag sammen med Terrariet og kirkens musikere.

Der bliver et konf. info. møde sidst i marts i forbindelse med en gudstjeneste.

Endelig bliver der en weekend i april herom senere. Herom i næste nyhedsbrev.

Her går det godt!

Venligst Peter Lindholt Jessen E: plje@km.dk – T: 64471111

Tilmelding til konfirmation 2019/20 – 8.B

I indbydes hermed til indskrivning torsdag den 12. sept. mellem kl. 16 og 17.30 på kirkekontoret. Vestergade 4 A, ved siden af kirken.

Er I forhindret møder konfirmander blot op til første forberedelseslektion tirsdag den 17. sept. kl. 13.30- 15 i sognelokalet.

Jeg håber at se jer og jeres forældre til konf. intro gudstjeneste søndag den 22. sept. kl. 10. hvor der vil være en kort briefing efter gudstjenesten.

Det er vigtigt at du – konfirmanden - og I –forældre - også går på www.vissenbjergkirke.dk og tilmelder jer konfirmand nyhedsbrevet for konfirmationsforberedelse.

Sognepræst Peter Lindholt Jessen

Tilmeldingblanket til print