Den 1. maj 2019

Karin Dahm Mortensen

Godkendt

22. Meddelelser

Der har været retsmøde vedr. sagen med de unge mennesker der hoppede rundt i kirke. De er blevet idømt en bøde på 3000 kr. hver.

Hans Peder viste slides og refererede fra det indledende budgetsamråd. Referatet fra budgetsamrådet ligger på DAP.

Afgørelse fra fredningsmyndigheden vedr. formidlingscenteret. Det blev ikke godkendt i den nuværende form.

Ændring af præstegårdshaven hos Karin er udført.

Skolen sammenlægger de 3 8.klasser til 2 klasser til næste år, der fastholdes 3 konfirmationsgudstjenester, for at tilgodese de familier der har planlagt konfirmationen.

Næste menighedsrådsmøde d. 29. juni starter på kirkegården kl. 18.00.

Aktivitetsudvalget: Lykke er blevet valgt som formand.

23. 1. kvartalsrapport inkl. medlemsstatistik

Medlemsstatistik: 4948 medlemmer, ikke medlemmer 873

Kvartalsrapporten blev gennemgået og godkendt.

24. Forslag til menighedsmøde

Kirkegårdsvandring, gennemgang af kirkegårdskort samt budget.

25. Drøftelse af udflugt for menighedsrådet samt ansatte

Udflugten bliver gennemført. Dato tages op på personalemøder fredag. Hans Peder og Jette går ind i udvalget.

26. Tema: Hvem ejer gudstjenesten

Emnet blev drøftet ud fra Biskoppens oplæg på temadagen samt nyhedsbrev

Der blev drøftet skiltning i lyskrydset til Vissenbjerg Kirke.

Husk tilmelding til sogneudflugt d. 9. maj