Teater

En Teater- tour de force

Bibelen på 45 minutter er en lynrejse i Bibelens fortællinger og budskaber. Dine guides på turen er sognepræst Kristian Tvilling og hans assistent Marlene Kejser, og sammen med den skal du høre historier fra både Det Gamle og Det Nye Testamente.

På rejsen bliver poesi, jura og profeti til rap, gys og magi. og ud af Bibelens 66 bøger stømmer lys, lyd, ord, græshopper, regn, pest og kjortler og andre bibelske rekvisitter, i takt med at de mange historier udfolder sig på scenen.

Søndag d. 27. januar kl. 19.30. der er begrænset antal pladser, så der skal tilmeldes til kirkekonteret på tlf 64471225 eller jfd@km.dk senest d. 22. januar

Gud skabte verden på seks dage. Men kan præsten og hansassistent nå Bibelen på kun 45 minutter?

Medvirkende: Kristian Tvilling og Marlene Kejser

Instrutør: Nanna Graugård Jessen

Scenograf og kustomier: Irene Kleisdorff Hougaard

Dramaturg: Marie Enevoldsen

Ide og manuskrift: Kristian Tvilling, Marlene Kejser og Nanna Graugård Jessen.

Se indbydelsen herBibelen på 45 minutter_.pdf