Information Hold 8A

Tilmelding til konfirmation 2019 – Hold A

Der er indskrivning for konfirmanderne til gudstjenesten den 16. september 2018 hvor denne tilmelding skal medbringe. Gudstjenesten begynder kl. 10.00

Det er vigtigt at du/I også går på www.vissenbjergkirke.dk og tilmelder jer nyhedsbrevet for konfirmationsforberedelse. Nyhedsbrevet er basis for vores kommunikation med hjemmet og konfirmanderne.

Konfirmandens navn__________________________________________________________________

Fødselsdag og cpr.nr. _________________________________________________________________

Adresse____________________________________________________________________________

Evt. Kontakt telefon/mail_______________________________________________________________

Konfirmation er en gammel kristen tradition. Det er frivilligt om man vil konfirmeres. Konfirmanden vælger således (sammen med sine forældre) at blive konfirmeret.

For at blive konfirmeret skal man være døbt og følge forberedelsen, dvs. være aktivt tilstede og bidrage positivt til forberedelsens afvikling, så alle får mest muligt ud af det både konfirmand og præst.

Konfirmanden skal også gå i kirke, så han eller hun bliver fortrolig med Folkekirkens gudstjeneste, sædvanligvis en 8 – 10 gange fordelt ud over kirkeåret/forløbet.

Det er jeg indforstået med.

Jeg vil gerne deltage i forberedelsen (første gang onsdag d. 19. september kl. 8.00 – 9.30) og konfirmeres St. Bededag d. 17. maj kl. 10.00.

Konfirmandens underskrift_____________________________________________

Forældre/værges underskrift____________________________________________

Er der spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte præsterne.                   Er I tilmeldt nyhedsbrev?

Med venlig hilsen

Karin Dahm Mortensen                  T: 64471006/24761823                   E: kdmo@km.dk

NB af hensyn til offentliggørelse af navn og foto m.m. skal vi bede om tilladelse

Jeg giver hermed tilladelse til at mit barns navn og adresse må offentliggøres i lokalaviserne i forbindelse med konfirmationen.                                      Sæt ring omkring