Samvær for ældre og enlige

Invitation til dig, der sidder og spiser alene.

Vissenbjerg Menighedsråd inviterer til en hyggelig sammenkomst

fredag d. 4. maj 2018 kl. 16.30 – 19.00

Igen i år inviterer menighedsrådet til en hyggelig sammenkomst.

Det er gratis, og der er mulighed for gratis transport.

Vi håber, du vil være med. Du er velkommen til at tage en bekendt med.

Vi mødes i Vissenbjerg kirke kl.16.30, hvor vi synger nogle kendte salmer og præsten fortæller fra bibelen.

Efter den korte andagt går vi over i sognelokalerne, hvor vi spiser sammen.

Hvis du vil være med, kan du ringe til Jytte Helming på kirkekontoret senest d. 25. april på tlf. 6447 1225.   Der er åbent tirsdag til fredag kl. 10-12.

Vissenbjerg Menighedsråd

Vissenbjerg Menighedsråd inviterede ældre og enlige til en hyggelig sammenkomst

torsdag d. 4. maj 2017 kl. 16.30 – 19.00

Vi mødtes i Vissenbjerg kirke kl.16.30, hvor vi sang nogle kendte salmer og præsten fortalte fra bibelen.

Efter den korte andagt gik vi over i sognelokalerne, hvor vi spiste sammen.