13. januar 2016 kl. 17.00

Niels Jørgen Fjord

Suppl. Jette Mikkelsen

2.  Meddelelser:

Takkekort fra Ingrid Grønnegaard for gave til fødselsdag.

Takkekort fra Lise Knudsen for julekurv.

3. Høringssvar vedr. struktur i     Assens provsti

Høringssvar udarbejdet

4. Revisionsprotokollat godkendt af Assens provsti

5. Beholdningseftersyn dec. 2015

6. Opdatering af hjemmeside

7. Stillingstagen til tilskud i forbindelse med overgang til fjernvarme Fyn

Afventer opgørelse fra fjernvarme Fyn.

8. Stillingstagen til konfirmationsdage ved 2 hold konfirmander.

Ved 2 hold afholdes der konfirmation Store Bededag og søndag i   St.Bededag.

Store hold kan deles ved behov

Indsamling til Folkekirkens nødhjælp d. 13. marts.

Hans Peder Christiansen                                 Roald Falk
 Formand                                                                     Næstformand

Jette Poulsen                                                             Ulla Bang Larsen

Jette West                                                                    Lars Lindhardt Petersen