30. september 2015 kl. 19.00

Karin Dahm Mortensen, Peter Lindholt Jessen, Niels Jørgen Fjord. Suppl. Jette Mikkelsen.

31.  Meddelelser:

Vikar i Peters orlov: Else Suhr fra Søllested, Ørsted og Vedtofte afløser ½ tid.

Strukturproces – Høringsfasen for menighedsråd og præster begynder i uge 43. Proceduren er at præsterne og menighedsråd indkaldes til møde med Biskop og provst.

Diakoni: der arbejdes på informationsmateriale – forventes klar til det nye år.

Opgaver fra bygningssynet er iværksat.

32. Flagstang på det grønne område

Det besluttes at der fortsat kun skal være en flagstang på kirkegården

33. Ansøgning om dispensation fra fredning.

Der vurderes at drivhusene ikke er i konflikt med kirkefredningen, idet de ikke forstyrrer kigget/udsigten mod kirken i området med fredning

34. Revisionsprotokollat 2014

35. Rapport fra IT-sikkerhedstilsyn

36. Endeligt budget 2016

Godkendt Budget afl. 29. september 2015 kl. 21.47

37. Eventuelt.

Reformationsmaraton er spændende – kan anbefales

Lukket møde

38. Ansættelses af kirketjener.

Der er ansat en ny kirketjener: Connie Bøg Poulsen. Hun starter 1. oktober 2015

Hans Peder Christiansen                                              Roald Falk

Formand                                                                     Næstformand

Jette Poulsen                                                                Ulla Bang Larsen