27. maj 2015

Niels Jørgen Fjord, Lars Pedersen

Godkendt

17.  Meddelelser:

Bygningsudvalget: Robotgræsslåmaskinen kører meget tilfredsstillende hos Karin.

18. Kvartalsrapport for 1. kvartal 2015

Godkendt

19. Budget 2016

Budget afleveret 26.05.2015 kl. 21:48 vedtaget

20. Drøftelse af forskellige elementer under gudstjenester. Specielt fotografering, meddelelser m.m.

Vedr. fotografering: der laves forslag til et ”visitkort” med oplysning om fotografering frabedes under den kirkelige handling. Fakta om kirken på bagsiden.

Alle aktiviteter skrives i meddelelsesbogen også præ- og postludium.

21. Stillingtagen til støtte til ”syng-Nyt”

Det besluttes at støtte med 3.000 kr.

22. Opfølgning på kommunikationsstrategien.

Hvilke medier – Facebook m.m.

Det besluttes at skrive på Facebook om arrangementer der har fundet sted. Det aftales i forbindelse med aktiviteten, hvem der har ansvaret for billede og tekst. Der indkøbes et kamera. Hjemmesiden bruges til det fremadrettede samt praktiske informationer. Henvisning til Facebook på hjemmesiden.

23. Drøftelse af muligheden for mere diakonalt arbejde.

Det besluttes at nedsætte en arbejdsgruppe som kommer med et forslag.

24. eventuelt.

Hans Peder Christiansen                                                Roald Falk

Formand                                                                       Næstformand

Jette Poulsen                                                                 Ulla Bang Larsen