24. september 2014

Et ekstra punkt vedr. Dåbsengle

40.  Meddelelser:

Aftalen med Pårup kirkegård er forlænget i ½ år.

Konfirmanderne er startet – 3 store hold

41. Strukturproces i Assens Provsti

Oplægget til processen blev gennemgået. Der bliver udarbejdet et forslag til beskrivelse af hjemmeopgaven.

42. Revisionsprotokollat 2013

Godkendt med bemærkninger

43. Stillingtagen til forslag om dåbstræ og dåbsengle

Der arbejdes videre med ideen.

Indvielse af kapellet d. 12. oktober efter gudstjenesten.

Hans Peder Christiansen                                              Roald Falk

Formand                                                                                            Næstformand

Jette Poulsen                                                                Ulla Bang Larsen

Jette West                                                                    Lars Lindhardt Petersen