27. august 2014

Mødt er suppl. Jette Mikkelsen

Godkendt

31.  Meddelelser:

Der har været afholdt et møde med Menighedsrådsforeningen, som er ved at samle gode ideer til ”mere kirke for pengene”

I morgen, torsdag d. 28. august, er der budgetsamråd i Assens provsti. Hans Peder Christiansen og Jytte Helming deltager i mødet.

Kirkegårdsudvalg: Der kommer mere lys på P-pladsen ved kapellet. Der bliver sat skiltet op med henvisning til toilettet.

Aktivitetsudvalget: 7.september pilgrimsvandring. Turen er ca. 9 km.

Ligeledes d. 7. september kl. 19.00: Livet i Indien for kvinder og børn.

Åbent hus arrangement i Vissenbjerghus d. 18. september fra kl. 14.00 – 18.00.

Høstgudstjeneste d. 21. september, hvor spejderne medvirker. Planlægningsmøde d. 3. september.

Bygningsudvalget: Byggeriet går som planlagt.

Nationalmuseet har set på revner i hvælvingen – det var ikke bekymrende.

Altertavle er blevet renoveret og der er blevet sat film på vinduerne

32. Regnskab for 1. halvår af 2014

Godkendt

33. Invitation til møde om sogne- og pastorats struktur i Assens provsti.

Formand og næstformand

34. Planlægning af indvielse af kapellet

D. 5. oktober efter gudstjeneste. Invitation til interessenterne. Forfriskning

35. Planlægning af ansættelse af organist

Bilag udleveres på mødet

Lis Andersen har opsagt sin stilling pr. 31. januar 2014.

Plan for ansættelse blev godkendt.

36. Forslag til kodeks for korets påklædning ved kirkelige handlinger.

Bilag

Forslaget godkendt med rettelser

37. Stillingtagen til udkast til vedtægter for ejerforeningen Rådhuskomplekset Vissenbjerg.

Der har været afholdt møde ang. vedtægterne. Der kommer et tilrettet eksemplar.

Formanden bemyndiges til at indgå aftalen.

Hans Peder Christiansen                                              Roald Falk

Formand                                                                                            Næstformand

Jette Poulsen                                                                Ulla Bang Larsen

Jette West                                                                    Lars Lindhardt Petersen