27. november 2013

Til stede suppl. Jette Mikkelsen

Godkendt

94.  Meddelelser:

Taget på våbenhuset bliver ikke færdigt til første søndag i advent. Forhåbentlig inden jul.

95. Valg af formand

Hans Peder Christiansen

96. Valg af næstformand

Roald Falk

97. Valg af kirkeværge

Niels Jørgen fjord

98. Valg af kasserer

Niels Jørgen Fjord

99. Valg af kontaktperson

Rie Fast

100. Valg af bygningssagkyndig

Steen Holbæk

101. Valg af en person der er tegningsberettiget sammen med formanden

Formand og næstformand

102. Stillingtagen til honorar til formand, kassereren og kontaktperson

Formand: 25.000 kr., kontaktperson:10.000 kr.

103. Stillingtagen til forespørgsel fra kontaktpersonen vedr. godtgørelse til fodterapi til personalet.

Forespørgslen blev afslået