Syng dig glad

Sognelokalerne i Vissenbjerg fredage kl. 10.30 – 12.00.

Har du lyst til at være sammen med andre sangglade, så kom og vær med. Eneste betingelse: at du kan lide at synge - pyt med hvordan det lyder – og at du har lyst til også at lære nogle nye sange.

Det er fællessang – det er uformelt. Kaffe 10 kr.

Leder Rie Fast

Sommerferie

Starter igen d. 17. august 2018 kl. 10.30

Syng dig glad i Vissenbjerg Kirke
Jens Rosendal tog alle med storm med sine sange og sine kommentarer.  En dejlig og velbesøgt formiddag.