25. september 2013

Peter Lindholt Jessen,

Der sættes et ekstra punkt på som nr. 80 –   revisionsprotokollat.

76. Meddelelser

Rigtig godt arrangement med Kathrine Lilleør. Der var i   alt 122 deltagere.

Der kommer arkæologisk tilsyn i næste uge i forhold til   kapeludvidelsen.

Valg til provstiudvalget. Der er ikke kommet en liste, så   valget fra opstillingsmødet er det nye provstiudvalg.

Fra bygningsudvalget: der lægges klinker på trappen ved Østergade   5 samt males vinduer.

Der males vinduer på Kirkehelle 3. Mangler ved soklen på   præstegården undersøges af bygningssagkyndig.

77. Debatoplæg fra udvalget om en mere sammenhængende og   moderne styringsstruktur for folkekirken. Stillingstagen til et evt.   høringssvar. Høringsfrist d. 31. oktober 2013

Link til debatoplægget:

Debatoplægget blev drøftet. Evt. høringssvar drøftes på   næste møde.

78. I forbindelse med dette års udløb af aftalen har   Centrovice beslutte at ophøre med udarbejdelse af regnskab for kirkekasser.

Drøftelse af den fremtidige betjening på området.

Det besluttes at der arbejdes videre med en løsning vedr.   varetagelse af regnskabsfunktion..

79. Udmelding fra Assens provsti vedr. ligning 2014.

Bilag medsendes.

Taget til efterretning

80. Revisionsprotokollat

Godkendt

81. Eventuelt

Forespørgsel vedr. etablering af den gamle kirkesti til   Magtenbølle samt pilgrimstur i efteråret. Det drøftes videre på et senere   møde.

Menighedsrådet bakker op om et arrangement med ”syng efter   højskole sangbogen” ved Rie.

82. lukket møde

Klagesag

Sagen behandlet.

Hans Peder Christiansen                                                Roald Falk