Foredrag i Vissenbjerg Kirke

Massoud Fouroozandeh

Hvor er der forskelle og hvor er der ligheder mellem Islam og Kristendom?

Det spørgsmål er der mange der stiller sig. Det kan vi nu få svar på

Torsdag d. 7. februar 2019 kl. 19 i Salen Vissenbjerghus.

Pris for deltagelse 50 kr.

Og hvem kan være bedre til at svare end Massoud, som er vokset op med Islam i Iran og som senere konverterede til Kristendom og uddannede sig til  præst i Danmark. Massoud er nu præst i Valgmenighedskirken Church of Love  i Vissenbjerg.

Massoud har udgivet flere bøger: ”Den forbudte frelse”, ”Islam og Kristendom, ligheder og forskelle”, ”Global Jihad” og ”Moskeernes mange ansigter”, som alle har fået mange positive anmeldelser.

Massoud Fouroozandeh er født i Teheran i 1970. Da krigen mellem Iran og Irak rasede, blev Massoud, som 15-årig, indkaldt til militærtjeneste, men Massoud fandt krigen både absurd og meningsløs og tog, med den ene fod i gips, flugten til Tyrkiet og kort efter til Danmark. Massoud fik sin studentereksamen, studerede international markedsøkonomi, og startede sin egen virksomhed, som han drev i fem år, indtil Jesus viste sig for ham i en bemærkelsesværdig drøm og kaldte ham til tjeneste.

Massoud er uddannet cand.theol. fra Århus Universitet. I 1997 blev Massoud daglig leder af missionsbevægelsen Church of Love, en multietnisk missionsbevægelse i stor vækst, som i oktober 2014 blev anderkendt af kirkeministeriet som Danmarks første migrant-valgmenighed i Folkekirken. Her forsøger han at bygge bro mellem migrantmenighederne og folkekirken over hele landet..