7. august 2013

Jette West, Lykke Rasmussen, Peter Lindholt Jessen

Godkendt

63. Meddelelser

Tak for en god friluftsgudstjeneste.

Orientering om indkaldelse til opstillingsmøde til provstiudvalg   d. 27. august kl. 19.00 i kantinen på Vestfyns Handelsgymnasium   langbygårdsvej 6, 5620 Glamsbjerg.

Tilmelding til Jytte inden d. 19. august.

Fyens Stifts Menighedsrådsforening indkalder til debatmøde   vedr. oplæg om en ny struktur d. 26. august kl. 19.00.

Der ligger en godkendelse af skitseforslaget til udbygning   af kapellet med nogle beskrevne forudsætninger. Der arbejdes videre med   projektet.

Fra kommunikationsudvalget: Der foreligger et tilbud fra   Folkebladet på en fast rubrik hver 2. uge på en ¼ side. Første gang den 1.   uge af september.

64. Stillingtagen til indstilling fra aktivitetsudvalget   vedr. børneklub

Indstilling fra aktivitetsudvalget er: at samarbejdet   omkring lokaler og økonomi med børneklubben stoppes. Vi er enige med klubben   i, at vi står meget langt fra hinanden og at samarbejdet har brugt mange   kræfter og timer, uden at det er blevet bedre af den grund.

Menighedsråd godkendte aktivitetsudvalgets indstilling.

65. Indkøb af gravemaskine til kirkegården

Godkendes

66. Stillingtagen til fortsættelse af hyggecafeen samt   brugerbetaling

Menighedsrådet er enigt om, at hyggecafeen skal fortsætte.

Brugerbetaling fastsættes til: 15 kr.

67. Budgetopfølgning for l. halvår 2013

Godkendt

Foredrag med Kathrine Lilleør d. 24. september

Hans Peder Christiansen                                                Roald Falk