Læsekreds

En ny tid og Doktor Bagges anagrammer af Ida Jessen.

Læsekredsen starter  onsdag d. 10. april kl. 14 - 16 og fortsætter d. 24. april og d. 8. maj 2019

I 1904, i en tid med fremskridtstro og virketrang over alt i Danmark, kommer den unge lærerinde frøken Høy til Thyregod for at drive en friskole. Det er midt på heden, og byen er i sin begyndelse. Med sig har frøken Høy fire pelargoniestiklinger, optændingsbrænde og en dagbog, som hun ikke når at skrive meget i, før hun er opslugt af sit nye liv. Mere end tyve år senere finder hun dagbogen frem. Bøger kan hentes på kirkekontoret i åbningstiden.

Bøger, der har været læst

• Slagterbænk Dybbøl af Tom Buk-Swienty
  • Undskyldningen af Hanne Vibeke Holst