Læsekreds

Læsekredsen starter igen onsdag d. 11. april kl. 14.00 –16.00 i sognelokalerne, Vestergade 4.

samt onsdag d. 25. april og onsdag d. 9. maj

I foråret er valgt bogen Kirsebærlandet af Dorte Hansen

Kirsebærlandet er en stærk og gribende fortælling om at flygte fra et liv,   og hvor svært det kan være at finde sig til rette i et nyt land. I slutningen af 2. verdenskrig flygter den femårige Vera med sin mor fra Østpreussen. På en gammel forfalden gård uden for Hamburg får de tag over hovedet mod at hjælpe med kirsebærhøsten. Vera kommer aldrig til at føle sig rigtigt hjemme i det store kolde hus, som dog alligevel bliver hendes hjem både som barn og voksen.60 år senere er det en anden kvinde, der søger tilflugt på gården med sit barn, nemlig Veras niece Anne, der flygter fra sit liv som forstadsmor – og fra sin mand, der elsker en anden. Det er ikke nogen nem opgave for to enspændertyper at leve under samme tag, men med tiden opdager Vera og Anne, at de måske har mere til fælles, end de lige havde troet.

Lise Knudsen læser op fra bogen og der er mulighed for at drøfte indholdet, mens der nydes en kop kaffe.

Kirkekontoret har nogle eksemplarer af bogen, som kan lånes.

Bøger, der har været læst

• Slagterbænk Dybbøl af Tom Buk-Swienty
  • Undskyldningen af Hanne Vibeke Holst