30. januar 2013 kl. 19.00

27. Meddelelser

28. Revisionsprotokollat til beholdningseftersyn

29. Visionsseminar for menighedsråd og ansatte d. 10. februar 2013.

Forslag til program medsendes som bilag

30. Stillingtagen til tilbud på regnskabsføring. Der er 3 tilbud:

Centrovice: 68.750 kr. + moms

Kirkeadm.: ca. 85.000 kr. inkl. moms samt indskud på 25.000 kr.

Visma: 102.000 kr. + moms

31. Stillingtagen til renovering af facade på sognelokalerne. Se referat fra bygningsudvalg

32. Stillingtagen til procedure for renovering af taget på våbenhuset. Se referat fra bygningsudvalg.

33. Stillingtagen til forslag fra kirkegårdsudvalget vedr. udbygning af kapel.

Se referat fra kirkegårdsudvalget.

34. stillingtagen til ændring af vedtægter for udvalget for kirkelige aktiviteter. Oversigt over nuværende aktiviteter eftersendes.

Hans Peder Christiansen                                                Roald Falk

Jette Poulsen                                                                  Ulla Bang Larsen

Jette West                                                                      Lars Lindhardt Petersen

Bente Magna Kristensen                                                Niels Jørgen Fjord