11. december 2012

Godkendt

18. Orientering om kirkens økonomi

Kvartalsrapport fra 3. kvartal godkendt

19. Orientering fra møde med Fyns stift samt nationalmuseet d. 5. december.

Formanden refererede fra mødet. Når referatet kommer skriftligt, oversendes det til bygningsudvalget.

20. Stillingtagen til renovering af taget på våbenhuset.

Der er udarbejdet et notat fra den byggesagkyndige – vedlægges som bilag til referatet.

Bygningsudvalget overtager de videre foranstaltninger.

21. Stillingtagen til evt. fortsættelse af hyggecafeen hver torsdag

Fortsætter uændret i det nye år.

22. Stillingtagen til tilbud på regnskabsførelse fra Centrovice

Der skal tages tilbud ind fra andre udbydere.

23. Bethesda vedr. parkeringsforhold.

Der ønskes en gennemgang fra kirkens parkeringsplads til Bethesda.

Sagen overgives til kirkegårdsudvalget

24 . Fastsættelse af mødedatoer og tidspunkter for menighedsrådsmøderne i 2013

Sidste onsdag i hver måned kl. 19.00. Undtagen juli og december måneder.

25.  Eventuelt

Menighedsrådets hjemmeside – www.menighedsråd.dk – blev kort gennemgået. Menighedsrådets officielle postkasse ligger på Den digitale arbejdsplads,(DAP) hvor menighedsrådsmedlemmer kan logge ind med Nem ID.

Hans Peder Christiansen                                                Roald Falk

Jette Poulsen                                                                  Ulla Bang Larsen

Jette West                                                                      Lars Lindhardt Petersen

Bente Magna Kristensen                                                Niels Jørgen Fjord