26. juni 2012

Peter Lindholt Jessen

Et ekstra punkt 45

40.  Meddelelser:

Orientering om bispevalget blev omdelt.

Orientering om første møde i valgbestyrelsen. Der afholdes valgforsamling (valg til menighedsråd) d. 11. september

Ansøgning om midler til Vissenbjerg kirkes sangprojekt. Der er søgt om midler til hørelære, ekstra soloundervisning samt en pianist til koncerterne.

Fra kontaktpersonen - Der er ansat en underviser til juniorkonfirmander til efteråret – Rie Lykke Aagaard.

Fra kirkeværgen – der er faldet rykningsmørtel ned fra kirkens tagrygning. Der indhentes et tilbud på renovering.

41. Stillingtagen til TDC scale til Vissenbjerg kirke.

Folkekirken har indgået en ny aftale, som giver mulighed for væsentligt lavere udgifter til telefoni

Vores nuværende udgifter er på ca. 30.000 kr. pr år. Dette beløb ville kunne reduceres med ca. 12.000 kr. pr. år.

Godkendt

42. Forslag om undersøgelse af mulighed for en ekstra dør i kirken.

Det besluttes at igangsætte en undersøgelse af mulighed for en ekstra dør.

43. Opfølgning på den husstandsomdelte udgivelse af kirkebladet.

Det forlyder, at ikke alle husstande har modtaget kirkebladet. Det præciseres til distributør, at kirkebladet skal ud til alle husstande

44. Drøftelse af Nyhedsbrev på hjemmesiden

Vi arbejder videre med det. Der bliver skrevet et stykke til Folkebladet vedr. at det nu er muligt at tilmelde sig det elektroniske nyhedsbrev.

45. Stillingtagen til igangsætning af ansøgning om midlet til handicaptoilet fra tilgængelighedspuljen.

Det blev besluttet at bede en arkitekt om at udarbejde ansøgning om midler til handicaptoilet fra tilgængelighedspuljen.

Hans Peder Christiansen                                                Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                  Bolette Jørgensen

Jette West                                                                      Maj Nørgaard