Udflugter

Udflugt – Kolding

Menighedsrådet i Vissenbjerg arrangerer udflugt for pensionister torsdag d. 28. juni kl. 9.30 – 17.30

Turen går til Kolding. Første stop er Brændkjærkirken, hvor kordegn Jytte Meyer Madsen vil fortælle om kirken. Middagen indtages på Den gyldne Hane, som er nabo til geografisk have, som vi skal se efter middagen. I haven er der mulighed for en guide rundvisning, for dem der ønsker det, ellers kan man går rundt på egen hånd. Som sidste punkt på dagen er der lidt at se på og en kop kaffe, som lige mangler at falde på plads.

Turen koster 250,00 kr. pr. person – pengene betales i bussen.

Tilmelding på Vissenbjerg kirkekontor, Vestergade 4A, tlf. 64 47 12 25.

Åbningstid tirsdag – fredag kl. 10.00 – 12.00 samt tillige torsdag kl. 16.00 – 18.00

Sidste frist for tilmelding fredag d. 22. juni kl. 12.00.

Ved tilmelding bedes navn, opsamlingssted og tlf. nr. oplyses samt evt. diabetes

Der er opsamling følgende steder:

Andebølle forsamlingshus 9.10

Skallebølle skole ca. 9.15