Udflugter

Menighedsrådet i Vissenbjerg arrangerer udflugt for pensionister torsdag d. 9. maj kl. 9.30 – 17.00

Turen går til Kerteminde og omegn. Første stop er Ladby-museet, hvor der vil være en guide, som fortæller om vikingeskibet samt ladbytapetet. Middagen indtages på Tornøes hotel, der er nabo til Sct. Laurentius kirken, som vi skal se efter middagen. Her vil Kurt Lund fortælle om kirken. Derefter kører vi en tur rundt på Fyns Hoved og som sidste punkt på dagen er der en kop kaffe et sted, som lige mangler at falde på plads.

Turen koster 250,00 kr. pr. person – pengene betales i bussen.

Tilmelding på Vissenbjerg kirkekontor, Vestergade 4A, tlf. 64 47 12 25.

Åbningstid tirsdag – fredag kl. 10.00 – 12.00 samt tillige torsdag kl. 16.00 – 18.00

Sidste frist for tilmelding torsdag d. 2. maj kl. 12.00.

Ved tilmelding bedes navn, opsamlingssted og tlf. nr. oplyses samt evt. diabetes

Der er opsamling følgende steder:

Skalbjerg skole 9.05

Bred kulturhus ca. 9.10