24. spril 2012

Godkendt

26.  Meddelelser:

Meddelelser fra formanden:

Møde d.d. med Assens kommune sammen med borger og kulturforeningen vedr. det gamle rådhus. Et godt og konstruktivt møde, men der er fortsat ikke funden en endelig løsning – der arbejdes videre med planerne.

27. Stillingtagen til Takstregulativ for benyttelse af Vissenbjerg kirke

Takstregulativer ændres til en ordlyd, hvor der ændres til ”medlem af folkekirke, som har tilknytning til sognet”. Der udarbejdes et forslag til godkendelse på næste møde.

28. Godkendelse af servitut vedr. parkeringspladser

Godkendt. Med en bemærkning om, at alle udgifterne vedr. tinglysningen og servitutten afholdes af ejeren af matr. nr. 1 ad Fuglevig Præstegård.

29. Kvartalsrapport for 1. kvartal 2012

bilag

Godkendt

30. Drøftelser af aktiviteter i 2013 i forhold til budget 2013

bilag

Næste års aktiviteter blev drøftet.

31. Budget 2013

Forslag til budget 2013 blev drøftet. 1. udkast viser et underskud på ca. 250.000 kr. Det endelige budgetforslag sættes på dagsordenen til næste møde.

32. Eventuelt

Kopi af Paarup kirkeblad vedr. menighedsrådsvalg blev uddelt som ideoplæg til næste kirkeblad.

Hans Peder Christiansen                                                Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                  Bolette Jørgensen

Jette West                                                                      Maj Nørgaard