31. januar 2012

Kulturudvalget: Pilgrimsvandring d. 15. september 2012

Friluftsgudstjeneste d. 21. august 2012

3. Stillingtagen til revisionsprotokollat

Godkendt med den bemærkning, at regnskabsfører ikke er Jette West, det er Centrovice.

4. Orientering om foreløbig regnskabs opgørelse for 2011

Drøftet

5. Stillingtagen til ændring, således at udvalgenes kompetence svarer til budgetansvaret.

Det besluttes at ændre således, at bygningerne under formål 4 overføres til kirkegårdsudvalget

6. Høringssvar vedrørende Betænkning 1527

Bilag – Høringssvar fra Fyens Stifts Menighedsrådsforening.

Menighedsrådet tilslutter sig høringssvaret fra Fyens Stifts Menighedsrådsforening med den tilføjelse, at det anbefales at provstistillinger placeres i et sogn med flere præster.

7. I forbindelse med salg af Bethesda, skal der tages stilling til aktiviteter i Bethesda, som har forbindelse med kirken.

Kirken vil fortsat have behov for aktiviteter i Bethesda, når de fysiske rammer i sognelokalerne ikke er tilstrækkelige. Samtidig arbejdes der på gensidig udnyttelse af parkeringspladserne.

8. Folkekirkens nødhjælp – indsamling d. 4. marts 2012

Det aftales at Vissenbjerg kirke deltager i Folkekirkens nødhjælpsindsamling.

9. Eventuelt

Fastelavnssøndag d. 19. februar arrangeres der kirkekaffe og fastelavnsboller i våbenhuset efter gudstjenesten.

Studiegruppe/foredrag. Der tages kontakt til borger og kulturforeningen vedr. samarbejde om foredrag.

Hans Peder Christiansen                                                 Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                   Bolette Jørgensen

Jette West                                                                      Maj Nørgaard