29. november 2011

60.  Meddelelser:

Ny betænkning nr. 1527 vedr. provstestillingen og provstiets funktion. Invitation til debatmøde medsendes med dagsordenen.

61. Valg af formand

62. Valg af næstformand

63. Valg af kirkeværge

64. Valg af kasserer

65. Valg af kontaktperson

66. Valg af bygningssagkyndig

67. Valg af en person der er tegningsberettiget sammen med formanden

68. Stillingtagen til indkøb af tøj til korpigerne.

69. Stillingtagen til indkøb af kopimaskine. Der er indhentet 3 tilbud, som fremlægges på mødet.

Hans Peter Christiansen                                                Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                  Bolette Jørgensen

Jette West                                                                     Maj Nørgaard