25. oktober 2011

Ib Olstad, Maj Nørgaard

Suppl.: Bent Povlsen, Birthe Jacobsen

51.  Meddelelser:

Invitation fra DSUK til kredsmøde d. 2. november 2011.

Kulturudvalget: der har været møde med børneklubben. De får tilskud til en medarbejder indtil nytår, hvorefter det evalueres.

Der bliver en koncert med Marie Koppel d. 15.februar 2011.

Der arrangeres pilgrimsvandring enten i maj eller juni.

Udstilling i kirken fra på søndag d. 30. oktober af nogle tegninger som børnene i indskolingen har lavet.

Juniorkonfirmanderne er startet i dag. Der er tilmeldt 15 drenge.

52. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2010

Bilag medsendes

Taget til efterretning

53. Budget 2012 til godkendelse

Driftsrammet er godkendt uændret. Anlægsrammen er beskåret med 25.000 kr.

54. Budgetopfølgning pr. 30/9 2011

Bilag eftersendes og vil ligge i print til mødet.

55. Der skal tages stilling til nye vedtægter for kirkegården

Bilag medsendes og vil ligge i print til mødet

56. Godkendelse af nye kirkegårdstakster

Bilag medsendes

Godkendt med rettelser

57. Stillingtagen til udskiftning af salmebøger

Det besluttes, at indkøbe 141 nye salmebøger.

58. Stillingtagen til udskiftning af kopimaskine

Der tages tilbud hjem fra 3 firmaer. Emnet sættes på dagsordenen næste gang

Eventuelt

Lukket møde

59. Forslag om, at menighedsrådet optager forhandling med Assens kommune om køb/leje af den del af det gamle rådhus, der støder op til menighedsrådets nuværende lokaliteter.

Drøftet. Det besluttes, at hensætte forslaget til behandling i bygningsudvalget.

Hans Peter Christiansen                                                  Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                   Bolette Jørgensen

Jette West                                                                      Maj Nørgaard