25. oktober 2011

Bilag medsendes

53. Budget 2012 til godkendelse

54. Budgetopfølgning pr. 30/9 2011

Bilag eftersendes og vil ligge i print til mødet.

55. Der skal tages stilling til nye vedtægter for kirkegården

Bilag medsendes og vil ligge i print til mødet

56. Godkendelse af nye kirkegårdstakster

Bilag medsendes

57. Stillingtagen til udskiftning af salmebøger

58. Stillingtagen til udskiftning af kopimaskine

Eventuelt

Lukket møde

59. Forslag om at menighedsrådet optager forhandling med Assens kommune om køb/leje af den del af det gamle rådhus, der støder op til menighedsrådets nuværende lokaliteter.

Hans Peter Christiansen                                                  Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                   Bolette Jørgensen

Jette West                                                                      Maj Nørgaard