Juniorkonfirmand i Vissenbjerg

Vissenbjerg kirke vil gerne invitere eleverne i 4 klasserne til Junior konfirmandundervisning i efteråret 2017

Juniorkonfirmandundervisning er et frivilligt og gratis tilbud, hvor børnene bliver introduceret til vores lokale kirke og kristendommen, med fortællinger fra bibelen, sang og leg. Juniorkonfirmandundervisningen kan bruges som introduktion til den egentlige konfirmandforberedelse i 8 klasse.

Vi starter Juniorkonfirmandundervisning i Vissenbjerg sognelokaler i uge 43:

tirsdag d. 24. oktober kl. 14.30-16.

Juniorkonfirmanderne mødes i alt 6 tirsdage eftermiddage og slutter af med at medvirke ved en gudstjeneste 1. søndag i advent, d. 3. december 2017 kl. 16.00 efter juletræstændingen ved biblioteket.

Undervisningen varetages af Vissenbjerg kirkes præster Peter Lindholdt Jessen og Karin Dahm Mortensen, samt medlemmer af Vissenbjerg Menighedsråd.

Der forudsættes mindst 10 tilmeldte for at undervisningen kan blive startet op.

For tilmelding: Kontakt Vissenbjerg kirkekontor: tlf.: 64471225 eller på mail: JFD@KM.DK