Pilgrimsvandring i Vissenbjerg

1. 21. maj 2018

fra Vissenbjerg kirke efter gudstjenesten, som starter kl. 10

Turleder: Kirsten Clement

1. 2. Pinsedag d. 21. maj efter gudstjenesten er der pilgrimsvandring i Vissenbjerg. Vi går ad smukke stier og stille veje fra Vissenbjerg kirke til Padesø. Turen er på ca.10 km. Kirsten Clement er turleder.

En pilgrim begiver sig ikke på vandring for at udføre en præstation, men for at søge ind til det, der virkelig betyder noget i livet. Når vi bevæger kroppen, bevæges sindet også.

Der findes 7 pilgrimsord: langsomhed, enkelthed, spiritualitet, bekymringsløshed, stilhed, frihed, fællesskab. Det er disse ord, der danner basis for vandringen.

Praktiske oplysninger:

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i våbenhuset, før vi starter.

Vi spiser vores medbragte mad midtvejs.

Menighedsrådet sørger for drikkevarer til frokosten og for kaffe ved Padesø Kirke.

Medbring madpakke og fornuftigt fodtøj/tøj.

Hvis turen er for lang, er der mulighed for at blive kørt tilbage til Vissenbjerg kirke efter frokostpausen.

Hjemtransport fra Padesø: Der er arrangeret hjemtransport i private biler.

Se www.vissenbjergkirke.dk eller ring 6447 1225 for yderligere information.

Vissenbjerg Menighedsråd.