26. april 2011

Jørgen Bladt,

33.  Meddelelser:

Menighedsmøde evt. d. 26 eller 24. maj.

Kommunikationsudvalget – der arbejdes fortsat med at optimere hjemmesiden - referatet er udsendt.

Kirkegårdsudvalget – der har været afholdt et seminar for personalet, hvor der er drøftet fremtidige ønsker og behov på kirkegården.

På næste møde vil der være rundtur på kirkegården inden mødet – alle menighedsrådsmedlemmerne bliver inviteret.

Udflugt for menighedsråd samt ansatte er flyttet til d. 1. oktober.

Sidste møde før sommerferien inviteres suppleanterne med til mødet

34. Honorering af kontaktperson

Honorering af kontaktperson: 5000 kr. pr år

35. Regnskab 2010 til godkendelse