29. marts 2011

30. Kontaktpersonens opgaver

31. Opfølgning på budgivning af rådhussalen

Bilag medsendes

Hans Peter Christiansen                                                 Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                   Bolette Jørgensen

Jette West                                                                       Maj Nørgaard

Kasserer

Ib Olstad                                                                         Ejlif Bertelsen

Kirkeværge

Rie Fast                                                                          Jette Anker Hansen

Kontaktperson

Peter Lindholt Jessen                                                      Karin Dahm Mortensen

Sognepræst                                                                     Sognepræst