22. februar 2011

Godkendt

19.  Meddelelser:

• Taksterne for 2011 er godkendt af Assens provsti
  • Onsdag d. 2. februar 2011 var der brandsyn på Vissenbjerg kirke. Vurderingen ved brandsynet var – tilfredsstillende.
  • Tirsdag d. 1. marts er der jubilæumsreception for provst Jacob Hvidt.
  • Forårsmøde i Fyns stifts menighedsrådsforening d. 12. marts.
  • Den 3. april er der fernisering/kunstudstilling i sognelokalerne efter gudstjenesten
  • Den 4. maj er der oplæg til pilgrimsvandring
  • Den 29. maj er der pilgrimsvandrng

20. Der skal tages stilling til forslag fra ældreudvalget ang. udflugt for pensionister i maj måned

Bilag medsendes

Forslaget godkendt. Gruppen arbejder videre med udflugten.

21. Der er modtaget en anmodning fra KLF om der må lægges et antal faktakort i våbenhuset d. 27. februar.

Det må gerne lægges faktakort i våbenhuset d. 27. februar.

22. eventuelt

Folkekirkens Nødhjælp har landsindsamling d. 13. marts. Konfirmanderne er involveret i indsamlingen. Alle bedes melder sig som indsamlere til kirkekontoret, da der også er behov for indsamlere med bil.

Lukket møde

23. Opfølgning på altersølv

Restbeløbet inkl. ekstra arbejde betales jf. tilbud af 24. juni 2010 til endelig og fuld afregning.

24. Opfølgning på budgivning af rådhussalen

Bilag: notat fra advokat

Der afholdes et møde mellem Assens kommune og menighedsrådet vedr. menighedsrådets bud d. 2. marts.

Hans Peder Christiansen, Ejlif Bertelsen og advokaten deltager

Hans Peter Christiansen                                                 Jørgen Bladt

Formand                                                                         Næstformand

Jette Poulsen                                                                   Bolette Jørgensen