Dåb i Vissenbjerg kirke

Hvis du ønsker at blive døbt eller få dit barn døbt i Vissenbjerg kirke, skal du henvende sig på kirkekontoret for at aftale hvilken søn- eller helligdag, som du ønsker dåben.

For at blive døbt i Vissenbjerg kirke skal du enten bo i sognet eller på anden måde have tilknytning til kirken.

Ved dåb skal der du oplyse navn og adresse på mindst 2 og højst 5 faddere - hvoraf mindst 2 skal være til stede ved dåben. Fadderne skal være døbt med en kristen dåb.

Kirkekontoret kan oplyse om evt. tvivlsspørgsmål med hensyn til navneloven og rådgiver meget gerne. Kirkekontoret formidler kontakt til præsten, som ringer dig op for at aftale en personlig samtale.

Når dit barn er døbt går der automatisk besked til folkeregisteret, som derefter sender et sundhedskort.

Kirkekontor

Vestergade 4A
Telefon +45 64 47 12 25 eller mail JFD@km.dk.