Tilmelding 2016/2017 hold B

Tilmelding til konfirmation 2017

Der er indskrivningsgudstjenesten den 25. Sept. 2017 kl. 10 og du/I skal medbringe denne tilmelding.

Er I forhindret til indskrivnings-gudstjenesten 2509 er der indskrivning i sognelokalet torsdag 22. sept. kl. 16 – 18.

Det er vigtigt at du/I også går på www.vissenbjergkirke.dk og tilmelder jer konf. nyhedsbrevet for konfirmationsforberedelse. Nyhedsbrevet er basis for vores kommunikation med hjemmet og konfirmanderne. Gør det nu!

Konfirmandens navn__________________________________________________________________

Fødselsdag og cpr.nr. _________________________________________________________________

Adresse____________________________________________________________________________

Evt. Kontakt telefon/mail_______________________________________________________________

Konfirmation er en gammel kristen tradition. Det er frivilligt om man vil konfirmeres. Konfirmanden vælger således (sammen med sine forældre) at blive konfirmeret.

For at blive konfirmeret skal man være døbt og følge forberedelsen, dvs. være aktivt tilstede og bidrage positivt til forberedelsens afvikling, så alle for mest muligt ud af det både konfirmand og præst.

Konfirmanden skal også gå i kirke, så han eller hun bliver fortrolig med Folkekirkens gudstjeneste, sædvanligvis en 8 – 10 gange fordelt ud over kirkeåret/forløbet, man må gerne gå i kirke andre steder.

Det er jeg indforstået med.

Jeg vil gerne deltage i forberedelsen og konfirmeres.

Konfirmandens underskrift_____________________________________________

Forældre/værges underskrift____________________________________________

Er der spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte præsterne.                    Er I tilmeldt nyhedsbrev?

Med venlig hilsen

Peter Lindholt Jessen                  T: 64471111                      E: plje@km.dk

NB af hensyn til offentliggørelse af navn og foto m.m. skal vi bede om tilladelse

Jeg giver hermed tilladelse til at mit barns navn og adresse må offentliggøres i lokalaviserne i forbindelse med konfirmationen.                                      Sæt ring omkring